Perspective

Öt lépés, hogy valódi férfivá válj

Svédország és Európa ma számtalan súlyos problémával néz szembe, ezeknek a megoldásához pedig igazi férfiakra van szükség. Sajnos legnagyobb problémáink egyike éppen az ő hiányuk.

Az európai férfi lebontása nagyon fontos eleme, sőt, előfeltétele az Európa lerombolására irányuló baloldali projektnek. E könyv terjedelme nem teszi lehetővé, hogy összefoglaljam minden módszerüket, nézzük tehát a legfontosabb lépéseiket: a hadsereg szerepének csökkentése a társadalomban (Svédország esetében például a sorkatonaság eltörlése, amely megfosztotta a svéd fiúkat a férfivá válás átmenetétől), a nők „támogatásnak” nevezett belerángatása minden lehetséges munkakörbe, függetlenül attól alkalmasak-e rá, valamint a hagyományos, erős férfi példaképek eltávolítása a popkultúrából. Legújabb fejlesztésük a „gender studiesnak” nevezett nevetséges áltudomány, amelynek egyetlen, vállalt célja a nemi szerepek lebontása. Egészpályás támadást indítanak a hagyományos nemi szerepek minden formája ellen, hogy aztán az „igazság” és „egyenlőség” álcája alatt egy elcsökevényesedett emberi lényt teremtsenek, akinek a teljes értékrendje a „nemtelen” tudósoktól függ.

Ebből jönnek létre a zavaros nemi identitások, egy olyan társadalom, ahol a fiatal férfiak egyre kevesebbet érnek el a tanulásban, teljesen irracionális félelmeik vannak és még a tesztoszteronszintjük is jóval a korábban normális szint alá zuhant.

Európa homályba került, olyan súlyos helyzetbe, amelynek kezelése igazi férfiakat kíván, akik hajlandóak felvállalni hagyományos szerepüket: a család, a nép, a civilizáció védelmét. A te felelősséged, hogy ilyen férfivá válj.

Az alábbi, lényegre törő tanácsok követésével megteheted az első lépéseket ahhoz, hogy olyan férfivá válj, amilyet Európa érdemel, és amilyenre szüksége van:

  1. Fejleszd a fizikai állapotodat és az önvédelmi képességeidet. Ha eddig nem tetted volna, kezdj el edzeni – és ez alatt nem golfra, tollaslabdára, netán afrikai táncokra gondolok, hanem a súlyemelésre. Ezenkívül vágj bele valamilyen harcművészetbe, lehetőleg olyasmibe, mint az MMA, a kick-box, vagy bármi más, ami neked megfelel, és van benne ökölvívás. Így hozzászoksz ahhoz, hogy megvédd magad és erőszakot alkalmazz. Ha valaha olyan helyzetben találod magad, ahol használnod kell ezeket a képességeket – márpedig erre jó esélyed van, ha a valaha Nyugatnak hívott hanyatló kultúrában élsz – ezen élet vagy halál múlhat, számodra, a barátaid, a családod, sőt akár a közösséged számára is. Férfiként a te felelősséged, hogy olyan formában tartsd magad, hogy képes legyél megvédeni a családodat és a közösségedet.
  2. Szabadítsd meg magad a baloldal hamis világképétől. Ne is gondolj rá másképp, mint olyan emberek termékére, akik ártani akarnak neked. Hacsak nincs benned hajlam a romboló nonszenszre, vagy valamiféle perverz érdeklődés az ostoba politikai ideológiák iránt, akkor ne is pazarold az idődet arra, hogy baloldali eszméken töprengsz.
  3. Sajátítsd el az úriember alapvető erényeit. Ez két okból is különösen fontos azok számára, akik a dekadens posztmodern Nyugaton élnek: először is ezek olyan értékek, amelyeket érdemes megőrizni és továbbadni a következő generációknak, másrészt pedig ha elsajátítod ezeket az erényeket, akkor komoly versenyelőnybe kerülsz más – elkényeztetett, nőies – modern férfiakkal szemben.
  4. Viszonyulj egészségesen a politikai köreinkben megtalálható nőkhöz. Ismerd fel, hogy alapvetően ők valóban a „gyengébbik nemet” alkotják, védelemre van szükségük és nincs ugyanakkora felelősségük a küzdelemben, ami Európára vár. Az európai férfiak – és ez alól a konzervatív nacionalisták sem jelentenek kivételt – sajnos egy elhibázott modern kultúrában, baloldali tanítások között nőttek fel. Gyakran elkövetjük ezért azt a hibát, hogy a nőket abszolút egyenlőkként kezeljük, a férfiakkal azonos felelősséggel és képességekkel. Ebből kiindulva sokan megdöbbennek azon, hogy milyen kevés nő aktív a köreinkben, és azt hiszik, hogy ez egy probléma, amit meg tudnánk oldani, ha „puhítanánk az imázsunkon”, „alkalmazkodóbbá tennénk az üzenetünket”, és akkor hozzánk csapódnának a nők és végül soraink felét ők alkotnák. Ezek természetesen teljesen hibás következtetések, elmebajos nézetekre épülnek, minél előbb megszabadulsz ezektől a tévképzetektől, annál jobb. A nők mindig is alulreprezentáltak voltak a politikában, ez alól csak a feminista mozgalom képez kivételt. Ez a kivétel nem csak erősíti a szabályt, hanem megmutatja, hogy tulajdonképpen ez így normális és megfelelő. A politikai szféra, különösen annak jobboldali részének jellegét tekintve elkerülhetetlen, hogy a nők mindig is alulreprezentáltak maradjanak. Ezért az a kevés nő, aki nem csak, hogy csatlakozik az ügyünkhöz, hanem kompetensnek is bizonyul, gyakran túlzott elismerés és figyelem középpontjába kerül, piedesztálra helyezik. Ezt a hibát el kell kerülni, mert méltatlan, értelmetlen, és senkinek sem válik a javára.
  5. Kapcsolatok. Mivel az úgynevezett „manosphere”, azaz az internet férfiak által uralt területe így is tele van a témába vágó cikkekkel, rövid leszek és csak három tanáccsal szolgálok, amelyek sokkal jobbá és egyszerűbbé teszik az életedet, ha megfogadod őket.
    5.1. Sose legyen az elsőszámú célod, hogy találj egy nőt, ne fordítsd erre minden idődet és figyelmedet. A méltó női társaság inkább egyfajta jutalom, másodlagos hatása annak, ha az élet más területen sikeres vagy. Röviden: koncentrálj arra, hogy jobb ember legyél, foglalkozz azzal, hogy a tanulásod, munkád és más erőfeszítéseid hogyan szolgálják Európát, és a nők maguktól is megjelennek az életedben. Ha megtalálod a megfelelő nőt, mindenképpen alapítsatok családot, lehetőleg minél fiatalabban. Amikor majd a halálos ágyadon találod magad, a fiaid és a lányaid viszik tovább az örökségedet. Minél több hordozója van Európának, annál jobb.
    5.2. Tekints úgy férfi barátaidra, mint egyfajta férfiszövetségre, Männerbundra, ahol érvényesül a becsület. Az egyik legfontosabb, hogy sose versenyezzetek ugyanazért a nőért, maradjatok távol egymás lányaitól, volt barátnőitől. Az ilyesmi csak állandó konfliktusokhoz vezet és hosszú távon nem is éri meg.
    5.3. Ne tévesszen meg az egyenlőség mítosza. Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni. A nők és a férfiak alapvetően különbözőek, eltérő szerepet töltenek be a társadalomban és a kapcsolatokban egyaránt. Férfiként a te szereped irányítani a családot. Soha ne engedj vezető szerepedből, ez méltatlan és kontraproduktív lenne, ráadásul katasztrofális hatással lenne mindkettőtök életére, nem is beszélve kapcsolatotok intim oldaláról.

Mindig törekedj arra, hogy fejleszd magad a természetesen adott nemi szerepedben, a társadalomban és közösségedben betöltött szerepedben. Ugyan egy romlott és méltóságát vesztett korban élsz, így valamennyire muszáj alkalmazkodnod, de te és a hozzád hasonló emberek fogják alkotni az európai társadalom megreformálásának, az ősi, hagyományos ideálok visszaállításának élcsapatát. Ezek az ideálok építették fel Európa hajdani nagy civilizációját és ezek fogják újra felépíteni, ha véget ér a sötétség kora.

(A fenti szöveg részlet legújabb könyvem, A jobboldal visszatér ötödik, „Röviden a nemi szerepekről” című fejezetéből. Ha tetszett ez a rövid cikk, szerezd meg a könyvet, és olvasd el az egészet.)

Daniel Friberg
the authorDaniel Friberg
Daniel Friberg is a co-founder and editor of AltRight.com. He is furthermore an economist from the School of Business, Economics and Law at Gothenburg University who has conducted research into the Gothenburg Maritime Cluster, worked with mergers and acquisitions, business valuation, as a CFO, management consultant, business analyst and as a CEO within the Swedish mining industry. He is also co-founder and CEO of the British publishing house Arktos Media Ltd., which is one of the world-leading publishers of traditionalist and right-wing literature. He is also the author of The Real Right Returns: A Handbook for the True Opposition (Arktos, 2015). (Official Facebook page)

Leave a Reply