Perspective

Három tipp, hogy igazi nő legyél

Ha nő létedre ezeket a sorokat olvasod, akkor egy kicsi, exkluzív körhöz tartozol és szeretném legmélyebb elismerésemet kifejezni az érdeklődésedért és az elkötelezettségedért. A társadalom azon feléhez tartozol, amelyik a legjobban ki van téve a körmönfont kulturális marxista propagandának.

Egyebek mellett meggyőztek téged arról, hogy mindenki számára a férfiszerep a norma, és neked is erre kell törekedned. A fejedbe ültették azt a nézetet, hogy a tanulást és a karriert mindig a család elé kell helyezned, és hogy a „szexuális szabadság” – már ami a férfi szexualitás legrosszabb aspektusainak átvételét és a minél több partnerre való törekvést illeti – megerősít, nem pedig rombol téged, noha a gyakorlat ezt bizonyítja. Te vagy az elsőszámú célpontja az érzelmekkel – különösen az empátiával – visszaélő propagandának, amelyik a multikulturalizmust, a „fehér bűntudatot” (white guilt) és az egyenlőséget hirdeti. Szomorú következménye ennek, hogy manapság az európai, köztük a svéd nők is jellemzően sokkal baloldaliabbak, mint a férfiak ugyanazon országokban. A nőknek alapvető feladatuk van a politikailag korrekt rend fenntartásában, hiszen sokkal gyakrabban veszik fel a gondolatrendőrség szerepét, mint a férfiak, s minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy hátráltassák és megbüntessék a környezetükben azokat, akik el mernek térni a politikailag korrekt, kulturális marxista normától.

Ha ezeket a sorokat olvasod, valószínűleg átlátsz a politikailag korrekt hazugsággyáron és talán tisztában is vagy a fenti tényekkel. Mindenesetre annak érdekében, hogy minél hatásosabban tegyél Európa normalizálásáért, kövesd az alábbi egyszerű tanácsokat:

  1. Tisztázd a fontossági sorrendedet. Életed alkonyán hiába tudsz majd magad mögött egy sikeres karriert, az nem fogható egy nagy családhoz, az unokákhoz, mindahhoz, ami vele jár. Egyébként ez a legjobb és legtermészetesebb módja a nyugdíjad biztosításának, hiszen a gyerekeid és unokáid nagyobb valószínűséggel fognak rólad gondoskodni, mint Európa gyors tempóban összeomló jóléti államai. Ezenkívül a génjeid továbbörökítése egy sokkal értékesebb cél annál, mint hogy egy multinacionális cég szolgálatába állítsd magad, amely abban a pillanatban elfeledkezik rólad, hogy nyugdíjba vonulsz. Európában rohamosan csökken a születések száma, ezt a tendenciát meg kell fordítani. Mindenképpen legyen legalább három gyereked, és neveld fel őket rendesen. Ebből a szempontból Európa jövője egyértelműen a te kezedben van.
  2. Ismerd fel az erényed értékét. Felejts el mindent, amit a mai társadalom és a baloldal el akart veled hitetni a „szexuális forradalomról”. Ha szerencséd van, a szüleid tisztességesen neveltek fel és megtanították neked az olyan alapvető igazságokat, mint hogy hosszú távon nem szolgálja az érdekeidet, ha már az első találkozáskor szexuális kapcsolatot létesítesz egy férfival. A nő önmegtartóztatása megteremti a lehetőséget a „szerelembeesés” folyamatára, jobb feltételeket teremt egy tartós, szilárd kapcsolathoz. Ha meg is próbálnak első alkalommal ágyba vinni a férfiak, tekints erre tesztként, amin csúfosan elbuksz, ha megadod magad. A legtöbb férfi sokkal jobban fog tisztelni, ha ellenállsz, teljesen mindegy, hogy mit mondanak erről neked vagy saját maguknak.
  3. Gondozd a nőiességed. Ismerd fel, hogy női értékeid a legfontosabb előnyeidet jelentik. Gondozd és fejleszd őket. Ez a legfőbb fegyvered a természetes kiválasztódás brutális versenyében és az elsőszámú erőd a férfiakkal való kapcsolatodban. Ne dőlj be annak a tévképzetnek, hogy a férfias viselkedésminták átvétele az előnyödre válik. Minél előbb ismered ezt fel, annál boldogabb leszel. Mindig fejlődhetsz intellektuálisan és elsajátíthatsz új képességeket, de a férfi viselkedésminták imitálása és a férfiakkal való versengés a férfiaknak is épp elég nehéz. Te semmit sem nyerhetsz rajta.

Mindig törekedj arra, hogy fejleszd magad a természetesen adott nemi szerepedben, a társadalomban és közösségedben betöltött szerepedben. Ugyan egy romlott és méltóságát vesztett korban élsz, így valamennyire muszáj alkalmazkodnod, de te és a hozzád hasonló emberek fogják alkotni az európai társadalom megreformálásának, az ősi, hagyományos ideálok visszaállításának élcsapatát. Ezek az ideálok építették fel Európa hajdani nagy civilizációját és ezek fogják újra felépíteni, ha véget ér a sötétség kora.

(A fenti szöveg részlet legújabb könyvem, A jobboldal visszatér ötödik, „Röviden a nemi szerepekről” című fejezetéből. Ha tetszett ez a rövid cikk, szerezd meg a könyvet, és olvasd el az egészet.)

Daniel Friberg
the authorDaniel Friberg
Daniel Friberg is a co-founder and editor of AltRight.com. He is furthermore an economist from the School of Business, Economics and Law at Gothenburg University who has conducted research into the Gothenburg Maritime Cluster, worked with mergers and acquisitions, business valuation, as a CFO, management consultant, business analyst and as a CEO within the Swedish mining industry. He is also co-founder and CEO of the British publishing house Arktos Media Ltd., which is one of the world-leading publishers of traditionalist and right-wing literature. He is also the author of The Real Right Returns: A Handbook for the True Opposition (Arktos, 2015). (Official Facebook page)

Leave a Reply